خواص شيره انگور ؛ آيا فوايد درماني اين معجون را مي دانيد

۵۵ بازديد

 

 

 

شيره انگور اصل سرشار از خواصي است كه در فصل پاييز نبايد از آن غافل شد. شيره انگور خانگي سرشار از قند، بسيار مقوي و مغذي است.در منابع طب سنتي ايران به شيره انگور دبس يا دوشاب مي گويند. طبيعت اين غذا گرم و تر است و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. همچنين برخي با شيره نوشيدني درست مي كنند كه روش بسيار خوبي است و نوشيدني نيز گرم است.شيره انگور اصل همچنين حاوي ويتامين هاي A، B و C است و مصرف آن نياز بدن به اين ويتامين ها را برطرف مي كند.

 

بهترين شيره انگور ملاير را با كليك بر روي همين لينك به راحتي تهيه كنيد. اين همان شيره انگور عسلي ملاير است.

بهترين زمان استفاده از شيره انگور فصل سرد سال است و از آنجايي كه اين ماده غذايي داراي خواص مفيدي در درمان و تسكين بيماري هاي هواي سرد است، بهتر است در برنامه غذايي خود جاي آن را باز كنيد.

 

 

خواص شيره انگور از ديدگاه طب سنتي

 

يكي ديگر از مزاياي هلنديز اين است كه شير مادر را غليظ مي كند، بنابراين اگر شير مادرتان رقيق است، مي توان از شيره انگور خانگي به همراه ساير درمان ها استفاده كرد.

 

  • خون خوب توليد مي كند (خون سالم و طبيعي بدون ضايعات). اگر در بدن خود ضعف عمومي داريد يا از كم خوني رنج مي بريد، مي توانيد شيره انگور خانگي را در برنامه غذايي خود قرار دهيد. از آنجايي كه شيره انگور خانگي خون‌ساز و مقوي بدن است، افراد مبتلا به ضعف عمومي يا كم خوني مي‌توانند شيره انگور خانگي را با شير برنج يا دانه‌ها مصرف كنند يا از آب سركه به عنوان شربت استفاده كنند.
  • يكي ديگر از خواص شيره انگور خانگي اين است كه انقباضات را باز مي كند، بنابراين براي جلوگيري از انسداد مجاري كبد مي توان شيره انگور خانگي را با سركه انگور مصرف كرد.
  • يكي از خواص شيره انگور خانگي خاصيت ضدالتهابي و ملين آن در ناحيه گلو است، بنابراين به افرادي كه از گلودرد و سرفه رنج مي برند توصيه مي شود به خصوص در فصل سرما شيره انگور خانگي را غرغره كنند.
  • صرع، كهير، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغري بيش از حد، ضعف احشايي و يرقان را درمان مي كند.
  • براي بيماري هاي طحال، افسردگي و عصبانيت مفيد است.
  • براي روان كردن ادرار نيز استفاده مي شود.
  • يكي ديگر از مزاياي شيره انگور ملاير اين است كه شير مادر را غليظ مي كند، بنابراين اگر شيرتان رقيق است، مي توان از شيره انگور خانگي به همراه ساير درمان ها استفاده كرد.
  • براي افراد مبتلا به فشار خون، آب ميوه فشار خون را بالا نمي برد، اما به درمان يا كاهش آن نيز كمكي نمي كند.

 

 

 

خواص شيره انگور اصل براي چاقي

 

همانطور كه مي دانيد چربي صورت نقش بسيار مهمي در زيبايي و استايل صورت شما دارد. اكثر افراد قرص هاي مختلف كرم صورت را امتحان مي كنند و نتيجه خاصي نمي گيرند. اما بهترين راه براي پركردن صورت استفاده از شيره انگور خانگي است. شيره انگور خانگي مي تواند به راحتي صورت شما را صاف كند، زيبايي و جذابيت را به چهره شما بازگرداند.

 

 

 

شيره انگور خانگي براي از بين بردن ناخالصي هاي پوست

 

 

همانطور كه گفتيم، شيره انگور خانگي به راحتي مي تواند لك ها و جوش هاي صورت را از بين ببرد. شيره انگور خانگي قدرت ضدعفوني كنندگي دارد و به راحتي مي تواند تمام عفونت هاي پوستي را پاك كند.

 

خواص شيره انگور خانگي براي اعصاب

 

شيره انگور اصل همچنين به آرامش اعصاب كمك مي كند. اعصاب فرد زماني كه انرژي كافي در بدن وجود ندارد. او عصباني است. شيره انگور خانگي با تامين انرژي مورد نياز بدن از بروز اين اختلال جلوگيري مي كند.

 

خواص شيره انگور خانگي براي كم خوني

 

همانطور كه مي دانيد شيره انگور يك فرآورده غذايي مقوي و مقوي، بسيار خونساز بوده و از كم خوني در بدن انسان جلوگيري مي كند. همچنين پزشكان به افرادي كه از كم خوني رنج مي برند توصيه مي كنند شيره انگور خانگي مصرف كنند.

 

شيره انگور اصل براي سرماخوردگي

 

شيره انگور اصل مي تواند سيستم ايمني بدن را تقويت كرده و از بيماري هايي مانند سرماخوردگي جلوگيري كند. همچنين اگر علائم سرماخوردگي را در بدن خود احساس كرديد، به راحتي مي توانيد اين بيماري را با شيره انگور خانگي درمان كنيد.

 

فوايد شيره انگور خانگي در دوران بارداري

 

شيره انگور خانگي در دوران بارداري فوايد زيادي براي زنان باردار دارد. همانطور كه مي دانيد بارداري انرژي زيادي از خانم ها مي گيرد و در برخي موارد خانم ها دچار پوكي استخوان مي شوند. شيره انگور خانگي مي تواند اين شكايات را در بدن زن باردار به ميزان قابل توجهي كاهش دهد.

 

 

 

شيره انگور اصل و فشار خون

 

فشار خون بالا يك بيماري مزمن و خطرناك است كه گاهي منجر به ايست قلبي ناگهاني مي شود. شيره انگور اصل مي تواند فشار خون شما را تا حد زيادي كنترل كند. شيره انگور اصل حاوي پتاسيم است، بنابراين به كاهش فشار خون كمك مي كند.

 

 

 

خواص شيره انگور خانگي با ليمو

 

شيره انگور اصل با ليمو مي تواند خواص دارويي زيادي براي سلامت بدن شما داشته باشد. به عنوان مثال، شيره انگور اصل با ليمو سرماخوردگي را در بدن شما درمان مي كند و سيستم ايمني بدن شما را تقويت مي كند.

 

خواص شيره انگور خانگي با شير

 

شيره انگور اصل و شير داراي خواص فراواني هستند و هر دو حاوي مقدار زيادي آهن و كلسيم هستند كه از پوكي استخوان، بيماري شايع ميانسالان و جوانان، پيشگيري مي كند. شيره انگور خانگي و شير حاوي بيشترين ويتامين هستند. و پروتئين هاي ضروري بدن را تامين كند.

 

شيره انگور خانگي طبيعي

 

شيره انگور خانگي خاصيت بسيار گرمي دارد. شيره انگور خانگي فوايد زيادي براي افرادي دارد كه در فصل سرما از سرماي شديد رنج مي برند، همه اينها به دليل طبيعت گرمايي آن است. شيره انگور خانگي نيز سرشار از انرژي است و مي تواند انرژي مورد نياز بدن را تامين كند.

 

خريد شيره انگور ملاير

 

بدون شك همه ما مي دانيم كه شيره انگور مرغوب همان شيره انگور خانگي است. براي خريد شيره انگور ملاير بهترين فروشگاه ايران را در اين بخش برايتان قرار داديم تا بدون دغدغه آن را تهيه كنيد.

 

چگونه درخت به بكاريم؟

۵۷ بازديد

چگونه درخت به بكاريم؟

طبق نظر و تحقيقات مهندسين نهالستان آلفا نهال :درخت به از خانواده سيب است و به شكل درختچه رشد مي كند. ميوه به از نوع گلسرخ هاست و اولين بار در جنوب اروپا و آسياي صغير ديده شده است. به نسبت سيب و گلابي مقاومت كمتري در برابر سرما دارد و سرماي بيشتر از 100 تا 400 ساعت مي تواند به جوانه هاي اين ميوه آسيب بزند. درخت به پس از چهار تا پنج سال ميوه مي دهند و اين باروري تا حدود چهل يا پنجاه سال ادامه خواهد داشت. درخت به خودبارور است.

به ميوه اي بسيار مفيد و حاوي كربوهيدرات ها، فيبر، چربي، پروتئين، ويتامين B1 (تيامين)، ويتامين B2 (ريبوفلاوين)، ويتامين B3 (نياسين)، ويتامين B5، ويتامين B6، ويتامين B9 (اسيد فوليك)، ويتامين C، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم و روي مي باشد.

انواع به و درخت به

ميوه به نيز مانند بسياري از انواع ميوه، گونه‌هاي مختلفي دارد؛ از اين ميان مي‌ توان به موارد زير اشاره كرد؛

به اصفهان؛ شكل بيضي دارد و از انواع پربار است، از سال دوم به بار مي‌نشيند و نسبتاً به كم‌آبي و سرما نسبتاً مقاومت دارد.

به آذربايجان؛ اين نوع نيز از گونه‌هاي پربار است و طعمي ترش و آبدار دارد. شكل اين به، گرد است. براي كاشت در مناطق سردتر مناسب است و مقاومت خوبي در برابر سرما و خشكي دارد.

به شاهرود؛ اين گونه طعم شيرين‌ تر و كم‌ آب‌ تر دارد و نسبت به گونه‌ هاي قبلي كوچكتر است.

به آناناسي؛ اين گونه شكلي كشيده‌تر و رنگ سبز دارد و شبيه به گلابي بوده و خاستگاه آن منطقه بالكان است.

درخت به آمريكايي؛ اين گونه همانطور كه از نامش پيداست خاستگاهش آمريكا بوده و گونه‌اي اصلاح نژاد شده است. شكل گردي داشته و گونه‌اي بسيار پربار است.

به ليمو؛ اين نوع داراي عطر خاصي است كه بسيار معطر بوده و از برگ‌هاي آن به‌ عنوان دمنوش استفاده مي‌شود و امكان پرورش در گلدان را نيز دارد.

به ايتاليايي؛ خاستگاه اين به ايتاليا بوده، ميوه آن درشت، سنگين و پربار است.

به قرمز؛ اين نوع به با رنگ قرمز خود متمايز است. خاستگاه آن ايتاليا بوده و مقاومت خوبي نسبت به خشكي داشته و صرفه اقتصادي دارد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

انواع كاشت نهال به چيست:

درخت به با نام علمي« Cydonia oblonga» با ارتفاع متوسط خود، عموماً از سال سوم يا چهارم كاشت ميوه مي‌دهد و براي كاشت نهال به، روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه با اتخاذ اين روش‌ها و رعايت شرايط و نكاتي كه در بالا به آن اشاره شد و در ادامه به آن‌ها پرداخته خواهد شد، مي‌ توانيم درخت به بالغ و باروري داشته باشيم. جهت كاشت به كه برگ‌ها و ميوه‌ هاي كركي دارد، مي‌ توان از روش‌هاي مختلفي مانند؛ كاشت بذر، قلمه زدن، پاجوش درخت به، پيوند زدن و خواباندن بهره مند شد.

درخت به را مانند اكثر درختان ديگر مي توان از راه هاي گوناگوني نظير قلمه، پاجوش، پيوند وخوابانيدن ازدياد بخشيد. پيوند هايي كه براي به مناسب  تر است به ترتيب شكمي و اسكنه اي است. قلمه هاي خشبي و نيمه خشبي نيز براي قرمه زدن درخت به مناسب است.  لازم به ذكر است كه بايد قلمه هاي خشبي را در اواخر پاييز تا اوايل زمستان به اندازه 25 سانتي متر و قلمه هاي نيمه خشبي را بايد اواسط تابستان تا اوايل پاييز به اندازه 15-12 سانتي متر تهيه كرد. بهتر است درختان به را با فاصله پنج تا شش متر از يكديگر بكاريد

نكته: بايد در انتهاي قلمه نيمه خشبي سه تا چهار برگ باقي بماند.

كاشت بذر به:

براي پرورش درخت به از طريق بذر، نياز است كه دانه‌هاي به را از داخل ميوه آن خارج ساخته، آن‌ها را شسته تا ذرات گوشت ميوه روي دانه‌ها باقي نماند، سپس در جايي خنك به مدت يك يا دو روز قرار داده تا خشك شوند. آنگاه داخل يك كيسه نايلوني، مانند زيپ‌ كيپ را تا ¾ از ماسه مرطوب يا خزه اسفنجي تميز پر كرده و دانه‌ها را در آن بگذاريد و درب كيسه را بسته و كيسه را به مدت تقريباً 3 ماه در يخچال قرار دهيد.

بعد از اين مدت 1 يا 2 دانه را در يك گلدان با خاك مخلوط كاشته و گلدان را كنار پنجره خود قرار دهيد. به ياد داشته باشيد دانه‌ هاي به بايد در عمق يك سانتي‌متر از سطح خاك گلدان كاشته شوند. هنگامي كه دانه‌ها جوانه زد و رشد كرد و داراي دو برگ شد، زمان آن رسيده است كه گياهان كوچك را به داخل خاك باغچه يا باغ منتقل نماييد.

https://alphanahal.ir/quince-seedlings/

كاشت از طريق قلمه زدن:

قلمه زدن؛ روشي ديگر براي كاشت درخت به، استفاده از روش قلمه‌زدن است. به اين صورت كه مي‌ توان از دو نوع قلمه چوبي و قلمه نيمه‌چوبي استفاده كرد. قلمه‌ها بايد بدون برگ باشند و زمان گرفتن قلمه چوبي در آواخر پاييز و اوايل زمستان است و زمان گرفتن قلمه نيمه‌چوبي، از اواخر تابستان تا اوايل پاييز است.

در هنگام گرفتن قلمه بايد دقت كنيد كه از زير گره‌اي كه روي ساقه است، برش بزنيد و در انتهاي قلمه مي‌ توانيد قسمتي از پوست را جدا كنيد كه سرعت ريشه‌زايي افزايش يابد. قلمه‌ها را در گلداني كه دو قسمت شن و يك قسمت خاك برگ دارد كاشته و بايد هميشه سطح خاك رطوبت داشته باشد.

همچنين مي‌ توانيد از هورمون‌هاي ريشه‌ زايي قبل كشت نيز استفاده كنيد و روي گلدان قلمه را جهت حفظ رطوبت با نايلون بپوشانيد. گلدان حاوي قلمه را مي‌بايست دور از نور مستقيم خورشيد به مدت 2 تا 3 ماه نگهداري كرد تا قلمه‌ها ريشه دار شده و آماده كاشت در باغ و باغچه شوند.

كاشت درخت به از طريق پيوند زدن:

پيوند زدن؛ پيوند نيز روش ديگري است كه براي داشتن يك درخت به استفاده مي‌شود. نياز به يك گياه پايه و پيوند گرفته شده از يك درخت به است كه داراي شرايط و ميوه مناسب و با كيفيت باشد. با استفاده از روش‌هاي انجام پيوند، محل برش ساقه پيوندي را آماده كرده و بر روي پايه مورد نظر قرار مي‌دهيم.

قطر پيوند و پايه بايد يكسان بوده و با ايجاد برش‌هايي هر دو كاملاً يكديگر را پوشانده و روي هم قرار بگيرند. روش‌هاي پيوند زدن مختلفي را مي‌ توان به كار بست، به عنوان مثال از يك درخت بالغ با قدرت باروري بالا مي‌ توان با روش پيوند زبانه‌اي، پيوندي را روي پايه مورد نظر قرار داد. به عنوان مثال، پايه زالزالك يكي از پايه‌هاي مناسب براي پيوند درخت به است.

خواباندن؛ در اينجا نيز مانند استفاده از طريق خواباندن در گياهان ديگر، مي‌ توان قسمتي از يكي از شاخه‌هاي بلند را در حاليكه به درخت وصل است، زير خاك قرار داد. در اين وضعيت شاخه خوابانده شده در مجاورت با رطوبت خاك ريشه مي‌زند و بعد از اينكه از ريشه زدن آن شاخه مطمئن شديم، شاخه را از درخت اصلي جدا مي‌كنيم.

راهنماي كاشت نهال به

دما: كاشت نهال به عمدتا در مناطقي با آب و هواي معتدل و سرد انجام مي شود ، نهال به بايد در دماي پايين زير 7 درجه سانتيگراد به مدت 100 تا 400 ساعت نگهداري شوند تا رشد كنند. در تابستان ، درختان براي رسيدن به رشد مطلوب به تابستانهاي نسبتاً گرم نياز دارند.

نور: يك نهال به براي رشد به نور خورشيد كافي احتياج دارد اگر مقدار مناسبي از نور خورشيد را بدست آورد ، رشد خوبي خواهد داشت. هنگام كاشت نهال ، محافظت از درختان در برابر بادهاي شديد را مد نظر قرار دهيد ، زيرا بادهاي شديد باعث كاهش عملكرد درختان مي شود.

هرس: نهال به هرس مداوم زياد احتياج نداريد اما مي توانيد شاخه ها را اصلاح كنيد تا برگ هاي بهتري ايجاد شود.

انواع هرس و هرس درخت به

در هرس گياهان و درختان انواع مختلف هرس ريشه، هرس شاخه و هرس ميوه و برگ‌هاي مختلف انجام مي‌شود. در هرس شاخه‌هاي يك درخت انواع هرس‌هاي زير برشمرده مي‌شود:

هرس جامي

هرس هرمي

هرس شلجمي

هرس كوردون

آنچه مسلم است، هرس به سلامت، طول عمر و قدرت رشد و باروري درخت كمك مي‌كند و باعث از بين رفتن شاخه‌هاي زايد و دفع آفات و بيماري‌ها مي‌گردد. البته درخت به، در سال‌هاي ابتدايي نياز چنداني به هرس نداشته و در سال‌هاي ديگر نيز صرف جدا كردن شاخه‌هاي شكسته و مرده نياز به هرس برطرف مي‌شود. البته در مواردي كه شاخه‌ها در هم تنيده مي‌شوند و برداشت ميوه‌ها را سخت مي‌كنند، يا ميوه‌ها ريز مي‌شوند، مي‌ توان برخي شاخه‌هاي اضافي را هرس كرد.

هرس درخت به

درختان جوان به گفته برخي از پرورش دهندگان در 5-3 سال اوليه زندگي خود نيازي به هرس ندارند.  مگر حذف پاچوشهايي كه از كنار تنه اصلي گياه و در كنار پايه اصلي درختان ازخاك مي رويد. اين عمل در تمامي طي زندگي درخت به بايد انجام شود. زيرا پاجوشها تنها انرژي گياه مادري را مصرف كرده و فايده ديگري ندارند.  بعد از آن نيز هرس اين گياه شامل قطع ساقه ها و شاخه هايي است كه شكسته و آسيب ديده هستند و يا اينكه با رشد در جهت نامناسب ، مزاحم رشد ساير شاخه ها مي شوند و زمان مناسب هرس نيز در اواخر زمستان است.

براي كوتاه كردن شاخه هايي كه مزاحم رشد سايرين شده اند و يا رو به مركز گياه ردد كرده اند بايد به گونه اي عمل كرد و كه حداكثر حدود يك سوم طول شاخه كوتاه شود و دو سوم آن باقي بماند. در هرس اين درخت اصلا نبايد زياده روي كرد. چون گلها و شكوفه هاي درختان به بر روي ساقه هاي حاصل از فصل رشد جديد شكل ميگيرند. يعني در بهار ابتدا مقداري رشد ساقه جديد شكل ميگيرد و گلها روي همين شاخه ها پديدار مي شوند. به همين دليل اگر در كوتاه و يا قطع كردن ساقه ها و شاخه هاي اين درختان زياده روي كنيم، از تعداد ساقه هايي كه در فصل بهار خواهند روييد كم مي شود. و به همين دليل شكل گيري ميوه ها نيز كاهش خواهد يافت. با اين وجود و البته در مورد درختان به كه بالغ و بزرگ هستند و چندين سال است كه ميوه دهي دارند ميتوان نسبت به حذف تدريجي يك ساقه مسن كه ميوه دهي چنداني ندارد اقدام كرد تا انرژي گياه صرف رشد ساير ساقه ها شود.

ازطرفي اگر تعداد ميوه هاي شكل گرفته زياد باشد بايد در مراحل اوليه رشد ميوه ها تعدادي از آنها را حذف كرد و به اصطلاح تنك كرد تا رشد و بزرگ شدن ميوه هاي باقيمانده به خوبي انجام گيرد. اين كار را مي توان 2-1 هفته بعد از اينكه گلبرگهاي گلها ريزش كردند انجام داد و نسبت به كم كردن تعداد ميوه ها اقدام كرد. البته باز هم يادآوري مي كنم اين كار در صورتي ضرورت دارد كه تعداد ميوه هاي شكل گرفته زياد باشد و ميوه ها فضاي كافي براي رشد و بزرگ شدن نداشته باشند.

آفات و بيماري هاي به و درمان

از آفات اين گياه مي‌توان به سرخرطومي درخت به اشاره كرد كه معمولا در ميانه‌هاي تابستان فعاليت مي كنند و لاروهاي آن با تغذيه خود به درختان به آسيب مي‌رسانند. البته لاروهاي حشرات ديگر نيز هستند كه با تغذيه خود از برگها و همچنين ميوه هاي جوان مي توانند به اين گياه آسيب وارد آورند. با مشاهده چنين مشكلاتي مي توان با استفاده از سموم آفت كش همانند آفت كشهاي تماسي ، فعاليت اين لاروها را كنترل و محدود كرد.

شته نيز گاهي مشكلاتي را ايجاد مي كند و اكثر بر روي نواحي جوان گياه همانند سرشاخه ها فعاليت مي كند. اگر تعداد شته ها زياد باشد مي تواند به دليل توليد ماده چسبناك عسلك موجب چسبناك شدن سطح برگها و ميوه هاي جوان شود. از سموم آفت كش نيز مي توان براي كنترل حشرات استفاده كرد. توجه كنيد كه سم آفت كش كارباريل يكي از سمومي است كه يم تواند به برگهاي درختان به آسيب شديد وارد كند بنابراين جهت مبارزه با آفات اين سم را انتخاب و استفاده نكنيد.

آفت و بيماري آتشك به و درمان : يكي از بيماريهاي خطرناك درختان به آتشك است كه علاوه بر به ، درختان سيب و بخصوص گلابي را مي تواند آلوده و از پاي درآورد. بيماري آتشك به دليل فعاليت نوعي باكتري با نام علمي Erwinia amylovora  است . اين بيماري بر روي شاخه هاي جوان وسرشاخه ها، برگها و همچنين شكوفه ها مشاهده مي شود و اولين علائم را مي توان همزمان با ريزش گلبرگ شكوفه هاي درخت و بر روي نواحي ياد شده مشاهده كرد. نواحي آلوده تغيير رنگ مي دهند و پژمرده، چروكيده و خشك مي شوند.

اگر شرايط آب و هوايي منطقه شما مرطوب نيز باشد، در هنگام فعاليت  يماري آتشك مي توانيد شاهد ترشح شيره از قسمتهاي بيمار نيز باشيد. سرعت پيشرفت اين بيماري با توجه به نوع رقم درخت (برخي انواع مقاوم تر و برخي حساس تر هستند) ، سن درخت، شرايط آب و هوايي و قدرت گياه مختلف متفاوت است اما به هر حال مي تواند بعد از مدتي تمامي گياه را از پاي دربياورد و از بين ببرد.  متاسفانه اين بيماري درماني سريع و 100? ندارد مخصوصا به دليل اينكه عامل اين بيماري نوعي باكتري است، مصرف قارچكشها آنطور كه مورد نظر است، اثري بر روي كنترل و ريشه كن كردن اين بيماري نخواهند داشت. براي جلوگيري از شيوع اين بيماري اولا بايد ارقامي از گياه را انتخاب كرد كه به شكل ژنتيكي به اين بيماري مقاوم هستند و همچنين با انجام نگهداري خوب و مناسب از گياه ،درختاني قوي پرورش داد كه توان ايستادگي و مقاومت بيشتري در برابر اين بيماري داشته باشند .

بهتر  است كه به محض مشاهده قسمتي از شاخه و ساقه درخت كه علائم آتشك را نشان مي دهد هر چه زودتر نسبت به قطع و حذف اين شاخه اقدام كرد  از نظر كاربرد سموم اگر خطر شيوع اين بيماري در منطقه شما سابقه دارد بهتر است كه قبل از مشاهده علائم از سموم استفاده كرد زيرا سموم بعد از ظهور اين بيماري اثر بخشي كمي دارند. از جمله سمومي كه بدين منظور استفاده مي شود ميتوان به اين نمونه ها اشاره كرد: باكتري كشهايي همانند استرپتومايسين Streptomycin و يا Terramycin كه به نحوي نوعي آنتي بيوتيك گياهي به شمار مي روند(البته اين مواد را بهتر است زماني كه ميوه ها شكل گرفته اند و قابل مشاهده هستند مصرف نكنيم) ، ماده تريس-آلومينيم Aluminum tris كه نوعي باكتري كش محسوب مي شود اما بايد قبل و هنگام گلدهي مصرف شود، سموم قارچكش حاوي عنصر مس كه اگرچه قارچكش هستند اما به دليل داشتن عنصر مس بر روي باكتريها نيز اثر دارند و بيش از ساير موادي كه جهت مبارزه با اين بيماري معرفي مي شوند، در دسترس همگان هستند .

بهتر است كه از سموم حاوي عنصر مس هنگامي استفاده كرد كه درختان هنوز در ركود به سر مي برند و يا در مراحل اوليه بيدار شدن و فعاليت درخت باشد زيرا اين سموم مي توانند به برگها و ميوه هاي جوان آسيب برسانند با اين وجود اگر خطر از بين رفتن تمامي درخت به دليل اين بيماري وجود دارد ، استفاده از آن هنگام وجود گلها و ميوه هاي جوان اجتناب ناپذير است بخصوص اينكه گاهي براي كنترل مناسب اين بيماري مجبور خواهيم بود چندين بار از اين سم استفاده كنيم.

 بيماري زنگ بيماري ديگر قارچي است كه اكثرا بر روي ميوه هاي گياه و گاهي برگهاي آن لكه هايي نارنجي رنگ ايجاد مي كنند براي مبارزه با اين بيماري نيز سموم را مي بايست قبل از فعالي شدن گياه و بيدار شدن جوانه ها استفاده كرد و از جمله سموم پيشنهادي براي مسئله مي توان به زيرام و تيرام اشاره كرد. پوسيدگي ريشه و طوقه درختان به نوعي بيماري قارچي كه توسط قارچ آرميلاريا Armillaria mellea ايجاد مي شود ريشه هاي درختان به را درگير مي كند و به تدريج آنها را از بين مي برد . در نتيجه شاهد پژمردگي شاخه هاي اين گياه و زوال تدريجي درخت خواهيم بود.

بيماري لكه برگي قارچي درختان به Quince fleck كه توسط Fabraea maculata ايجاد مي شود بخصوص در مناطقي كه رطوبت بالايي در طي فصل رشد دارند شيوع مي‌يابد. در اين بيماري بر روي برگها لكه هايي تيره رنگ با مركزي سفيد رنگ و كوچك شكل ميگيرد . اين لكه ها به تدريج بزرگ مي شوند و به هم مي پيوندند ونواحي وسيعي را تشكيل مي دهند. ريزش برگها و از بين رفتن ميوه ها از جمله اثرات شيوع اين بيماري است. سموم حاوي عنصر مس از جمله سموم موثر بر روي كنترل اين بيماري است .

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

۵۵ بازديد

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

Top of Form

در اين پست قصد داريم راهنمايي صفر تا صد براي خريد بهترين آسياب قهوه را داشته باشيم تا شما بتوانيد با خيال آسوده و در كمترين زمان بهترين آسياب قهوه را انتخاب كنيد. قبل از هر چيز بهتر است در مورد انواع آسياب قهوه بررسي داشته باشيد تا بتوانيد گرايندر قهوه مورد نظر خود را گزينش كنيد.

انواع آسياب قهوه در بازار

  • آسياب قهوه خانگي 

اين مدل آسياب همانطور كه از اسمش معلوم است بيشتر براي منازل يا كافي شاپ هاي كوچك مورد استفاده قرار مي گيرد. زيرا توانايي چندان بالايي نسبت به گرايندرهاي صنعتي ندارد. آسياب هاي خانگي بيشتر توانايي آسياب قهوه به صورت درشت و متوسط را دارد و اغلب نمي توانند آسياب قهوه را به صورت پودر نرم آماده كنند. اين مدل آسياب به منظور قهوه ترك مورد استفاده قرار مي گيرد از اين رو دستگاه آسياب قهوه خانگي كه بتواند آسياب قهوه ترك را ارائه دهد بسيار قدرتمند و حرفه اي است. قيمت گرايندر قهوه حرفه اي نسبت به دستگاه آسياب قهوه خانگي .معمولي بيشتر است.

  • آسياب قهوه نيمه صنعتي 

اين مدل آسياب ها بيشتر براي قهوه فروشي ، رستوران ها، كافي شاپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد و قدرت و توانايي آنها از آسياب قهوه خانگي بيشتر است. در اصل قدرت موتور، توانايي آسياب، درجه بندي براي انواع آسياب  به صورت ريز و درشت و ... همگي در سطح بالاتري از گرايندرهاي آسياب قهوه خانگي هستند. از اين رو به آنها گرايندر قهوه نيمه صنعتي گفته مي شود. آسياب هاي قهوه نيمه صنعتي قادر هستند در كمترين زمان بيشترين حجم قهوه را آسياب كنند. و همچنين اغلب اين دستگاه ها قابليت آسياب قهوه ترك را دارند. همان طور كه مي دانيد قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي .بسيار بيشتر از آسياب هاي خانگي است.

  • آسياب قهوه صنعتي 

گرايندر آسياب قهوه صنعتي يكي از پرقدرت ترين و حرفه اي ترين آسياب هاي قهوه است كه بيشتر براي قهوه فروش هاي بزگ، رستوران ها و كافي شاپ هاي شلوغ كه حجم آسياب قهوه بيشتر است مورد استفاده قرار مي گيرد. آسياب قهوه صنعتي قيمت .بيشتري نسبت به دو مدل قبلي دارد. قدرت و توانايي آسياب قهوه صنعتي بسيار بيشتر از مدل هاي نيمه صنعتي و خانگي است. اين دستگاه آسياب مي تواند در كمترين زمان ممكن بيشترين حجم آسياب را در ظرفيت هاي مختلف داشته باشد. از اين رو شايد گفت بهترين آسياب قهوه است.

d4_jxr.jpg

بهترين آسياب قهوه برقي خانگي 

مارك ها و برندهاي آسياب قهوه برقي خانگي در بازار زياد هستند و همين مساله سردرگمي براي خريد ايجاد مي كند. اما اگر شما ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه خانگي را بدانيد به راحتي مي توانيد بهترين برند را متناسب با بودجه خود انتخاب كنيد.

  • داشتن قدرت و توانايي بالا براي آسياب ( بررسي قدرت موتور)
  • داشتن تيغه هاي محكم و مقاوم با مهارت آسياب يكدست و حرفه اي (تيغه هاي مخروطي - تيغه هاي تخت) (جنس تيغه بهتر است استيل يا جنس آلياژ فولادي باشد.) يكي از مهم ترين قسمت هاي يك اسياب تيغه هاي آن است زيرا اين تيغه ها هستند كه آسياب را انجام مي دهند و مستقيماٌ با دانه هاي سخت قهوه در ارتباط هستند. از اين رو بررسي تيغه دستگاه آسياب قهوه خانگي مهم است.
  • داشتن درجه بندي مناسب ( هر چقدر تعداد درجات آسياب بيشتر باشد دست شما براي آسياب انواع قهوه بازتر است و بالعكس! از اين رو بهتر است آسياب قهوه اي را انتخاب كنيد كه درجه بندي مناسبي داشته باشد و بتواند نياز شما را رفع كند.
  • امكان تميز كردن ساده دستگاه و قابليت شستشو محفظه قهوه ( اثرات قبلي آسياب قهوه در گرايندر باعث مي شود طعم و مزه آسياب هاي قهوه جديد تحت تاثير قرار گيرد و قهوه كيفيت لازم را نداشته باشد به همين دليل بعد از هر بار استفاده بهتر است دستگاه به دقت تميز شود اين مساله زماني كه محفظه قابل جداسازي باشد به راحتي امكان پذير است)
  • توانايي آسياب يكدست و يكنواخت در هنگام آسياب بسيار مهم است زيرا قبل از دم آوري حرفه اي قهوه بايد آسياب خوبي داشته باشيد از اين رو بهتر است اين مساله را در خريد بررسي كنيد.
  • قيمت مناسب نسبت به كارايي و قابليت هاي دستگاه آسياب قهوه خانگي يكي ديگر از مواردي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد زيرا برخي آسياب ها بدون دليل قيمت بالايي دارند و كارايي لازم را نيز ندارند و برعكس به همين دليل براي بررسي قيمت گرايندر قهوه بهتر است مقايسه اي بين عملكرد آنها با يكديگر داشته باشيد تا بتوانيد بهترين آسياب قهوه را با توجه به بودجه خود انتخاب كنيد.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي 

همانطور كه مي دانيد يك گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد براي به يدك كشيدن بهترين  داراي ويژگي هاي منحصر به فردي باشد از جمله:

  • گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حتماً بايد داراي فن خنك كنندگي باشد. چرا فن خنك كنندگي براي گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي ضرورت دارد؟ شايد اين پرسش براي شما هم مطرح باشد. همانطور كه مي دانيد گرايندرهاي صنعتي براي حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از طرفي دانه هاي قهوه سخت هستند در اثر كاركرد دستگاه به صورت ناخودگاه در طولاني مدت دستگاه گرم مي شود و همين گرما مي تواند بر روي كيفيت قهوه اثر بگذارد (باعث برشته شدن قهوه شود) به همين دليل لازم است دستگاه مدتي متوقف شود تا دما و گرماي آن كاهش يابد و اين باعث زمان بر بودن كار مي شود. اين در حالي است كه دستگاه هايي كه داراي فن خنك كنندگي هستند به راحتي مي توانند بدون مشكل در ساعات زيادي بدون هيچ مشكلي كار كنند.
  •  آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد تيغه هاي مستحكم و قدرتمندي داشته باشند و البته دقيق نيز باشد. اگر تيغه ها از جنس استيل و فولادي باشند بهترين حالت ممكن است. اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. اگثر دستگاه هاي قهوه صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي قدرت آسياب قهوه ترك را ندارند و نمي توانند آسياب هاي پودري و ريز آماده كنند. به همين دليل بايد قبل از خريد آسياب قهوه صنعتي اين مساله را مورد بررسي قرار دهيد.
  • قدرت گرايندر هم يكي ديگر از ويژگي هاي مهم محسوب مي شود. رابطه مستقيمي بين قدرت موتور و عمر و دوام دستگاه برقرار است زيرا هر چقدر قدرت بيشتر باشد استهلاك كمتر است و فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود. علاوه بر اين شما مي توانيد در كمترين زمان ممكن بهترين بهره وري را داشته باشيد.
  • هاپر يا مخزن بزرگ كمك مي كند تا شما حجم بيشتري از قهوه ار يكجا آسياب كنيد همچنين بايد هاپر قابليت جدا شدن و شستشو داشته باشد در غير اين صورت كيفيت و خروجي كار شما عالي نخواهد بود. اكثر گرايندرهاي صنعتي بين 3 تا 5 كيلو گرم ظرفيت هاپرشان است.
  • داشتن تنوع درجات بخصوص در گرايندرهاي صنعتي يك ضرورت است زيرا شما بايد بتوانيد براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز پودر قهوه آماده كنيد در غير اين صورت دستگاه كاربردي نيست! به همين دليل بايد درجه زبري و نرمي متنوعي در دستگاه تعبيه شده باشد تا هر نوع آسيابي را امكان پذير كند.
  • انتخاب بدنه محكم و مرغوب را هم فراموش نكنيد بسياري از آسياب ها متاسفانه جنس بدنه مرغوبي ندارند و شايد در نگاه اول اين مساله چندان مهم نباشد اما در نظر داشته باشيد به مرور زمان اثرات قهوه بر روي بدنه ظاهر مي شود اگر بدنه جنس مرغوبي نداشته باشد اين اثرات ماندگار خواهند بود و باعث از بين رفتن زيبايي ظاهري آسياب شما مي شوند پيشنهاد ما انتحاب آسياب هايي از جنس فلزي با پوشش استاتيك مي باشد.
  • آسياب قهوه صنعتي با كمترين پرتي هم يكي ديگر از ويژگي هاي بهترين گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. يك اسياب معمولي حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي را دارد اين در حالي است كه آسياب هاي قهوه حرفه اي اين مساله به حداقل يا به صفر مي رسد. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران هستند در آسياب هاي پشت سر هم، اين فرآيند باعث صرفه جويي اقتصادي مناسبي است.
  • طراحي ظاهري و داشتن رنگبندي متنوع هم مي تواند از آيتم هاي مهم باشد بخصوص كه قرار است براي مكان هايي همچون قهوه فروشي و كافي شاپ ها به عنوان دكور استفاده گردد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم از ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي گرايندر با كاركرد زياد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود.
  • قيمت اسياب قهوه صنعتي يكي از خوصوصياتي است كه با در نظر گرفتن فاكتورهاي ياد شده بالا پايين مي شود.

 آسياب قهوه صنعتي ايراني  بخريم يا خارجي ؟ چرا؟

همانطور كه مي دانيد قيمت انواع آسياب قهوه خارجي بسيار بالاتر از ايراني است. از طرفي آسياب قهوه با برندهاي خارجي به دلايل خاصي پشتيباني و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل بعد از بروز مشكل يا خرابي شما بايد هزينه هاي زيادي را براي تهيه قطعه و لوازم پرداحت كنيد و در برخي از موارد بايد دستگاه جديد جايگزين نماييد از اين رو پيشنهاد ما خريد آسياب قهوه ايراني است زيرا اين مشكلات را نخواهد داشت. خوشبختانه صنعت قهوه و آسياب قهوه رشد چشمگيري داشته و صنعتگران توانمند توانسته اند آسياب هاي عالي را عرضه كنند. يكي از برندهاي مطرح آسياب قهوه در ايران برند يوكار است. آسياب قهوه يوكار با داشتن تمام ويژگي هاي مهم توانسته يكي از بهترين آسياب هاي ايراني در كشور باشد. براي اطلاع از مشخصات آسياب قهوه يوكار يا ديدن قيمت گرايندهاي قهوه يوكار مي توانيد به وب سايت اين مجموعه سر بزنيد.

منبع: https://canvas.apu.edu/eportfolios/2946/as/______